Servis


SERVIS VILIČARJEV

imageKo pride do okvare viličarja ali paletnega vozička nas lahko obvestite o okvari preko telefona, faksa ali elektronske pošte. Pri vas se bo oglasil serviser s potujočo delavnico. Serviser pripelje s seboj tudi osnovno zalogo najpogosteje rabljenih rezervnih delov. Popravila paletnih vozičkov in viličarjev opravljamo tudi v naši delavnici v Vipavi. V primeru večje oziroma zahtevnejše okvare na viličarju ali potrebe po celovitejši obnovi viličarja organiziramo z našimi kamioni, prevoz viličarja v našo delavnico ter ga nato po končanem popravilu tudi dostavimo naročniku. Za čas popravila je možno najeti najemni viličar.

OBRAZEC ZA NAROČILO SERVISA

Periodično vzdrževanje viličarjev

Želja vseh nas je nemoteno delovanje viličarjev in vozičkov brez nepričakovanih zastojev in okvar, ki zvišujejo stroške obratovanja. Redno periodično vzdrževanje ter kontrolni pregledi v skladu z navodili in priporočili proizvajalca viličarjev zagotavljajo uporabo viličarja z najnižjimi možnimi stroški ter napravam podaljšuje življenjsko dobo.Na podlagi dogovora vas v predpisanih servisnih intervalih obišče naš serviser, ki po navodilih proizvajalca opravi vsa potrebna vzdrževalna dela in nastavitve na posameznem paletnem vozičku in viličarju.V primeru sklenitve takšnega dogovora vam za vsa vzdrževalna dela na viličarju, odpravo okvar in poškodb, vgrajene originalne rezervne dele nudimo še dodaten popust.


Deli:


Spletni obrazec


PODATKI O NAROČNIKU
ime priimek / podjetje
naslov
odgovorna oseba
telefon
email
PODATKI O VILIČARJU
znamka
tip
serijska št.
leto izdelave
št. delovnih ur
PODATKI O SERVISU / TEŽAVI
potrebujemo      
predvideno področje težave      
     
podrobnejši opis težave
LOKACIJA VILIČARJA
viličar se nahaja na lokaciji
delovni čas
kontaktna oseba
gsm / tel.
S tem narocilom nepreklicno narocamo servis vilicarja. Strinjamo se, da nam PAM VILIČAR d.o.o. zaracuna porabljen material, delo mehanika, ure mehanika na poti, kilometrino in cestnino na relaciji: Vipava - stranka - Vipava.
Oddaj naročilo