O podjetju

Pam viličar - novi in rabljeni viličarji

PAM VILIČAR d.o.o. je vodilno slovensko podjetje, specializirano za prodajo, najem in servis viličarjev ter druge skladiščne tehnike. Zavezani smo k zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov in storitev, ki prispevajo k optimizaciji notranje logistike in skladiščenja. Naša ponudba vključuje zanesljive in zmogljive HELI viličarje, prilagojene potrebam naših strank.

Naše storitve

  1. Prodaja viličarjev: Ponujamo širok nabor novih in rabljenih viličarjev, vključno z zanesljivimi in zmogljivimi HELI viličarji, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Naši viličarji so idealni za različne industrije in skladiščne potrebe.

  2. Najem viličarjev: Na voljo imamo fleksibilne možnosti najema viličarjev za kratkoročno ali dolgoročno uporabo. Najem viličarjev je stroškovno učinkovita rešitev za podjetja, ki potrebujejo začasno opremo.

  3. Servis in vzdrževanje: Naša ekipa izkušenih tehnikov nudi hitro in učinkovito servisiranje ter redno vzdrževanje viličarjev, kar zagotavlja nemoteno delovanje vaše opreme in minimalne izpade.

  4. Rezervni deli: Skladiščimo obsežno zalogo originalnih rezervnih delov za različne vrste in modele viličarjev. Naša hitra dobava rezervnih delov zagotavlja zmanjšanje časovnih izgub in hitro popravilo.

Zakaj izbrati PAM VILIČAR d.o.o.?

  • Strokovnost: Naša ekipa ima bogate izkušnje in strokovno znanje, ki jih neprestano nadgrajujemo s strokovnimi izobraževanji in usposabljanji.
  • Kakovost: Zavezani smo k zagotavljanju vrhunske kakovosti vseh naših izdelkov in storitev, kar potrjujejo številni zadovoljni naročniki.
  • Prilagodljivost: Prilagajamo se specifičnim potrebam vsakega naročnika in zagotavljamo rešitve, ki so optimalno prilagojene njihovim zahtevam.
  • Inovativnost: Nenehno stremimo k izboljšavam in uvajanju novih tehnologij, ki pripomorejo k še bolj učinkovitemu delu.

Naša vizija in poslanstvo

Vizija podjetja PAM VILIČAR d.o.o. je postati prva izbira za rešitve notranje logistike in skladiščne tehnike v Sloveniji in širši regiji. Naše poslanstvo je strankam zagotoviti visokokakovostne izdelke in storitve, ki prispevajo k večji učinkovitosti in produktivnosti njihovih poslovnih procesov.

Kontakt

Za več informacij o naših izdelkih in storitvah nas kontaktirajte preko telefona, e-pošte ali obiščite našo poslovno enoto. Z veseljem vam bomo pomagali najti najboljše rešitve za vaše podjetje.

Naslov:
PAM VILIČAR d.o.o.
Cesta 4. maja 18,
1380 Cerknica

Telefon: +386 (0)1 123 45 67
E-pošta: info@pamvilicar.si

PAM VILIČAR d.o.o. – vaš zanesljiv partner za viličarje in skladiščno tehniko.

Viličarji na zalogi

O podjetju

PAM Viličar d.o.o.

Cesta 4. maja 18

1380 Cerknica


Telefon: 08 205 14 90

Več kontaktov

Lokacija podjetja:

Cesta 4. maja 18

1380 Cerknica


Email: prodaja@pamvilicar.si, servis@pamvilicar.si

Banka:

Nova KBM d.d.

Ulica Vita Kraigherja 4,

SI - 2000 Maribor

IBAN: SI56 0400 1004 8986 056

SWIFT/BIC: KBMASI2X

ID št. za DDV: SI20177321

Matična št: 2213494000

Prijava na e-novice

Postanite prejemnik naših e-novic in za posebne ponudbe, promocije ter novosti boste izvedeli prvi!

PAM Viličar d.o.o. © 2024, vse pravice pridržane, Splošni pogoji, O piškotkih,
izdelava spletne strani: Ekosplet

SWEDMACH

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa se namestijo šele po vašem strinjanju in niso nujni za delovanje spletne strani. Več o piškotkih.

Shrani in zapri